Over ons

Het kan knap lastig zijn om je eigen verhaal goed te vertellen. Dan bel je ons, Hotel Content. Voor copy, content, redactie, communicatiestrategie en alles daartussenin.

Hoe complex het verhaal ook is, wij zorgen dat jouw boodschap begrijpelijk en aantrekkelijk wordt opgeschreven, zonder afbreuk te doen aan de inhoud. Wij schrijven wat jij wilt zeggen, maar dan scherper, ronkender en retestrakker.

Daarnaast kunnen we helpen bij het bepalen van de juiste strategie. Zo wordt het verhaal niet alleen doordacht opgeschreven, maar ook gelezen door de juiste mensen. Samen zorgen we dat vorm, inhoud, toon, doel en doelgroep perfect bij elkaar passen. Jij blij, wij blij, doelgroep blij.

Bij Hotel Content werken we bovendien graag samen met freelancers uit verschillende vakgebieden. Zo hebben we nauwe contacten met onder andere vormgevers, fotografen, videomakers, communicatiestrategen, pr-people, webbouwers, redacteuren en vertalers. Op die manier kunnen we jou altijd van dienst zijn, wat je vraag ook is.

Samenwerken?